Compania Carpatair va reduce, in sezonul de iarna, numarul zborurilor de pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, iar Austrian Airlines va suspenda, din 28 octombrie pana in 13 aprilie, cursa pe ruta Timisoara - Viena si retur.
Directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Dan Idolu a declarat ca Austrian Airlines, care opereaza zboruri pe ruta Timisoara - Viena si retur, isi va inceta activitatea, in perioada 28 octombrie - 13 aprilie, in timp ce Carpatair va reduce numarul zborurilor, potrivit Mediafax.

"Din data de 28 octombrie, cand incepe sezonul de iarna, isi inceteaza activitatea Austrian Airlines, iar Carpatair martea si joia isi anuleaza cursele. Momentan cautam partener pentru zborurile spre si dinspre Viena. Dupa 20 de ani se anuleaza acest zbor", a declarat Idolu.

Potrivit sursei citate, aceste masuri luate de cele doua companii vor reduce cu aproximativ 11 la suta traficul de pasageri in acest an.

"Timisoara ramane al doilea aeroport din tara, dupa aceste masuri. Nu ne bucuram, dar si la Cluj, unde este al treilea aeroport ca marime dupa numarul de pasageri, scade traficul de pasageri", a afirmat Idolu.

Cu toate acestea, conducerea institutiei se asteapta ca in 2013 traficul de pasageri sa creasca pe Aeroportul din Timisoara, deoarece sunt discutii cu unele companii pentru alte sapte sau opt destinatii noi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri