Air France reduce pretul biletelor de avion cu pana la 25%, in perioada 10-31 octombrie, pentru 100 de destinatii din Europa, America, Caraibe, Asia si Africa.
Campania de reduceri vine in contextul inaugurarii noului terminal 2E de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, ce va prelua si cursele din Bucuresti.

Destinatiile includ Paris (189 euro), Lyon, Madrid, Barcelona, Helsinki, (179 euro), Nisa, Marseille, Toulouse, Geneva, Dublin, Lisabona, Londra, Stockholm, Copenhaga, Oslo (199 euro), Philadelphia (599 euro), New York (759 euro), Montreal, Toronto (649 euro), Sao Paolo (669 euro), Beijing (569 euro), Shanghai (629 euro), Bombay (639 euro), Delhi (659 euro) Johannesburg (679 euro).

Tarifele au toate taxele incluse si implica zborurile dus-intors din Bucuresti via Paris.

Noul terminal 2E va prelua traficul aerian pentru toate cursele Air France intercontinentale si cele europene din spatiul non-Schengen, pasagerii putand tranzita mai usor si mai rapid aeroportul Charles de Gaulle, datorita reorganizarii terminalelor si infrastructurilor modernizate.

Pentru cei ce fac escala, noul lounge ofera relaxarea necesara petrecerii timpului liber dintre zboruri, prin disponibilitatea conectivitatii WiFi, a computerelor si tabletelor, precum si a unei zone de tratament si infrumusetare Clarins.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri