Le Boutique Hotel Moxa din centrul Bucurestiului a numit la 1 octombrie un nou director general, in persoana Gratielei Badicu, care ocupa anterior functia de director de vanzari si marketing in cadrul hotelului Howard Johnson.

Moxa este un hotel boutique, situat in centrul orasului si are o capacitate de 53 de camere, sala de conferinta si centru spa.

Gratiela Badicu are o experienta de peste 15 ani in industria ospitalitatii, parcursul ei profesional conturandu-se in hoteluri de 4 si 5 stele din Bucuresti.

Pozitiile ocupate de aceasta au avut o orientare preponderenta de vanzari si marketing, ea ocupand functia de director de vanzari si marketing timp de 12 ani, la Centre Ville ApartHotel si Howard Johnson, si a acoperit partea operationala in calitate de rooms division director al CentreVille Aparthotel.

Gratiela Badicu este absolventa a Universitatii Politehnice Bucuresti si a cursurilor de MBA European in Management si Administrare a Afacerilor.

De asemenea, pe parcursul ultimilor 15 ani a urmat cursuri internationale de perfectionare organizate de diverse lanturi hoteliere.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Alternative de cazare pentru parlamentarii cu alocatia taiata