Ninsoarea abundenta cazuta si temperaturile negative inregistrate in ultimele doua zile au determinat inceperea lucrarilor la noul hotelul de gheata, din zoua Balea Lac. Anul acesta vor fi amenajate 12 camere mobilate, iluminate si decorate.
In acest sezon, Hotel of Ice, unicul obiectiv de acest fel din Europa de Sud- Est, va fi construit pentru a opta oara. Amplasamentul hotelului va fi aproximativ acelasi ca anii trecuti, in imediata apropiere a Statiei de Telecabina de la Balea Lac. Alaturi de hotelul de gheata, va fi ridicat si “satelitul” acestuia, o structura formata din trei camere de tip iglu, unite de un hol central si coridoare, precum si Biserica de Gheata, se arata intr-un comunicat.

Potrivit realizatorilor, daca vremea va fi favorabila acestei activitati (temperaturi scazute si ninsori abundente) si nu se vor ivi situatii exceptionale, hotelul de gheata va fi gata pentru vizitare in ziua de Craciun a acestui an. De asemenea, si primii turisti cazati la Hotel of Ice din acest sezon vor sosi la Balea Lac tot de Craciun.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri