Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat, luni, ca se ocupa de un proiect muzical pentru ca vrea ca de 1 Mai 2013 "Mamaia sa aiba un hit care sa rupa radiourile si toate cluburile”
"Acum ma ocup de un proiect muzical pentru ca vreau ca de 1 Mai Mamaia sa aiba un hit care sa rupa radiourile si toate cluburile. De-abia sunt la inceput acum am terminat cu alegerile...", a declarat Mazare, la finalul sedintei Consiliului Local Municipal, scrie Mediafax.

El a precizat ca are mai multe variante, dar nu a vrut sa divulge niciuna, sustinand ca nu este usor de realizat un hit.

"Am mai multe variante, sa vedem de unde iese ca nu e asa usor sa gasesti hitul, am invatat eu de la cantareti. E mai greu decat cu gagicile. Versurile obligatoriu sa contina «Mamaia«, «distractie», «bucurie». Poate spun si eu vreo doua-trei vorbe, de cantat nu, cant ca un magar", a precizat Radu Mazare.

Intrebat daca a cantat vreodata, primarul a raspuns: "Am cantat mai pe la betie, pe la 4.00-5.00 dimineata, «Eu te-am iubit, Paraschivo»".

Radu Mazare le-a urat constantenilor un an nou mai bun si multa sanatate.

El urmeaza sa plece in aceasta saptamana in Asia, unde va petrece sarbatorile de iarna.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri