Agentiile de turism de pe aeroporturile internationale reduc considerabil tarifele excursiilor cu doar cateva zile inainte de plecare
Vreti sa mergeti intr-o vacanta de lux in Brazilia, Mexic sau poate Costa Rica, iar preturile din agentiile romanesti va sperie? Luati un last minute de afara. Cum? Foarte simplu, va explicam mai jos.

Ofertele last minute, lansate pe ultima suta de metri inainte de plecare, sunt cele mai cautate in alte tari. Din pacate, agentiile noastre sunt incapabile sa faca astfel de promotii. Din fericire insa, au fost inventate companiile aeriene low-cost, asa ca puteti prinde nenumarate astfel de excursii din Austria sau Germania.

In orice aeroport care se respecta, cum ar fi Frankfurt, Amsterdam, Londra sau Viena, veti vedea ghisee pe care scrie mare last minute. E vorba de excursii a caror data de plecare este peste cateva zile, excursii la care organizatorii reduc tarifele din lipsa de clienti. Fie ca se asociaza mai multe agentii pentru a deschide un astfel de birou la aeroport, fie este vorba de agentia de turism a aeroportului. O initiativa din care toate lumea are de castigat, dar care, din pacate, nu exista pe piata romaneasca.

Asadar, sa presupunem ca vreti sa mergeti in luna de miere in Mexic. Ati cerut oferte de la cateva agentii, iar tarifele v-au descurajat total. Solutia? Un last minute pe o cursa charter cu plecare din Frankfurt este considerabil mai ieftina, iar pana la Frankfurt puteti ajunge cu o companie aeriana low-cost. Nu numai ca toata combinatia costa mai putin, dar variantele de excursii sunt mult mai diversificate. Portugalia, Insulele Maldive si Mexicul sunt cateva dintre cele mai cautate destinatii. Resedinta de iarna a pensionarilor canadieni si britanici, Portugalia a devenit din ce in ce mai cautata de turistii straini, datorita preturilor accesibile. Cea mai atragatoare pentru turisti, mai ales ca se bucura de o clima calda, este Insula Madeira, din Oceanul Atlantic.

Denumita Nava florilor, Madeira este marturia ambitioaselor descoperiri facute de exploratorii portughezi. De-a lungul timpului, a fost popasul preferat al navigatorilor care faceau curse intre Lumea Veche si Lumea Noua, asa ca aici veti gasi plante originare atat din Europa, cat si din America. Din secolul al V-lea, cand a fost descoperita si ocupata de portughezi, a devenit o pepiniera, diverse specii din America fiind aduse aici inainte de a fi plantate in Europa. Pentru ca aici iarna temperatura nu coboara sub 15 grade, iar vara nu creste peste 25 de grade. Madeira este renumita pentru gradinile sale. Cea mai spectaculoasa dintre ele este Monte Palace, unde puteti admira 100.000 de plante tropicale, maslini care au 100 de ani, cascade, mici gradini japoneze, statui si tot felul de flori pe care nu le-ati vazut decat in filme.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23738&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri