Membrii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) care detin unitati de cazare din Bucuresti au capacitatea de a asigura cazarea pentru toti parlamentarii, la tarife de 4.000 lei pe luna sau chiar mai putin, la conditii de 4 stele, potrivit unui comunicat al asociatiei.
"In urma informatiilor din presa, potrivit carora parlamentarilor li s-a redus alocatia pentru cazare la 4.000 lei pe luna, aducem la cunostinta opiniei publice ca Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc - prin membrii sai, detinatori de unitati de cazare din Bucuresti - are capacitatea de a asigura cazarea pentru toti parlamentarii la tarife de 4.000 lei pe luna sau chiar mai putin, la conditii de patru stele", se arata intr-un comunicat al FPTR, scrie Mediafax.

La aceste tarife, parlamentarii vor beneficia de toate facilitatile unei structuri de patru stele, precum mic dejun, televizor, aer conditionat, parcare si internet, potrivit sursei citate.

"Facem aceasta precizare, in masura in care membrii FPTR si-au aratat disponibilitatea de a rezolva aceasta problema in conditiile de tarif impuse. Asteptam sa fim contactati de reprezentantii Parlamentului pentru a solutiona aceasta problema", se mai spune in comunicat.

Liderul deputatilor PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ca nivelul cheltuielilor de cazare pentru fiecare parlamentar va fi redus de la 7.500 de lei lunar in prezent la 4.000 de lei, bani obtinuti in baza unei declaratii pe propria raspundere ca acestia nu detin locuinte in Capitala, urmand ca fiecare dintre acestia sa opteze pentru forma de cazare.

El a mai spus ca plenul celor doua Camere ale Parlamentului se va intruni luni pentru a modifica Statutul senatorilor si deputatilor, astfel incat sa poata fi operate economiile bugetare.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri