Cluburile Midi si Obsession din Cluj-Napoca si Kristal Glam Club si Studio Martin din Bucuresti au fost incluse in Top 100 al celor mai bune localuri de gen din lume, un clasament intocmit anual de publicatia online DJ Mag, informeaza site-ul oficial al revistei muzicale.
Astfel, clubul Midi din Cluj-Napoca, cu o capacitate de 800 de locuri, a fost plasat pe pozitia a 26-a in Top 100. Realizatorii clasamentului au avut in vedere deschiderea localului pentru petrecerile la moda, insa foarte mult au contat si numele DJ-ilor rezidenti si invitati, scrie Mediafax.

"Cu Booka Shade, Sasha, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin si Luciano care au sustinut reprezentatii-maraton aici timp de mai bine de sapte ore, dar si cu talente autohtone precum Raresh si Rhadoo, care contibuie la cresterea curentului dance in Romania, politica dusa de club in privinta rezervarilor aproape ca nu conteaza. Ca sa il citam pe Steve Lawler, este clubul perfect. Spatiul este uimitor, sunetul este perfect, la fel si luminile, iar oamenii par sa traiasca si sa respire aceasta atmosfera, fiind cea mai buna gasca din lume. Romanii stiu cu siguranta cum sa petreaca!'".

Zece pozitii mai jos in clasament se afla un alt club din Cluj-Napoca, Obsession, cu o capacitate de 1.800 de locuri. In cazul lui, realizatorii topului au apreciat diversitatea. "Mai degraba un loc de petrecere cu mai multe destinatii decat un spatiu destinat strict muzicii dance, cu reprezentatii exclusiviste ale celor de la The Chippendales, Obsession i-a avut cap de afis pe celebrii Tiësto, James Zabiela si Hernan Cattaneo. Este un loc foarte activ in materie de muzica electronica, de care fanii se pot bucura departe de capitala Bucuresti", scriu cei de la DJ Mag.

Alte doua cluburi din Romania, de data aceasta din Bucuresti, sunt incluse in Top 100. Astfel, pe pozitia a 77-a se afla Studio Martin, care are o capacitate de 1.000 de locuri. Cu o traditie de peste 20 de ani in muzica dance, Studio Martin s-a impus incet, dar sigur in randul cluburilor din Capitala. Printre cei care au mixat aici de-a lungul timpului se numara Laurent Garnier, Derrick May, Juan Atkins si Jeff Mills. De la lansarea, in 2002, de catre James Lavelle a albumului "Global Underground Romania", o compilatie de house progresiv, tech si muzica de club, Studio Martin continua sa promoveze muzica de actualitate si cele mai puternice si mai vocale nume din industrie, printre care Art Department, Maceo Plex, Laura Jones, Mirko Loco, dOP si Maayam Nidam.



Pe locul al 94-lea in top se afla rivalul oficial al Studio Matin, Kristal Glam Club din Bucuresti, un spatiu de 1.000 de locuri care s-a impus prin numele celebre care i-au calcat pragul de-a lungul timpului. James Zabiela, Nic Fanciulli si Dennis Ferrer sunt doar trei dintre DJ-ii celebri care au mixat in Kristal in ultimele 12 luni. "Canapele negre de cazinou potrivite chiar si pentru biroul lui Alan Sugar, 17 plasme de mari dimenisuni asezate pe pereti si piesa centrala - un candelabru suficient de mare incat sa o faca si pe Maria Antoaneta sa roseasca de invidie - sunt elementele distinctive ale clubului a carui valoare consta insa in suma de talente care trec pe la pupitrul sau in fiecare saptamana", mai scriu cei de la DJ Mag.

Primele pozitii in Top 100 al celor mai bune cluburi din lume in 2012 sunt ocupate, in ordine, de Club Space din Ibiza (locul 1), urmat de Green Valley din Camboriu, Brazilia, Pacha din Ibiza, Club Fabrik din Londra si Zouk din Singapore.

DJ Mag este o publicatie lunara britanica destinata promovarii muzicii dance electronice si DJ-ilor din intreaga lume. Fondata pe 31 ianuarie 1991, revista este tradusa in fiecare luna in limbile portugheza, poloneza (din iunie 2010), ucraineana, lituaniana, chineza, bulgara, spaniola, franceza, germana si italiana.

Sursa foto: www.clubkristal.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri