Wizz Air a anuntat cinci noi rute ce vor fi operate de la aeroportul din Bologna incepand cu 31 martie catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu Mures si Sofia.
Se estimeaza ca aceste rute vor transporta peste 220.000 de pasageri in primul an de operare.

Wizz Air opereaza deja de la 14 aeroporturi italiene iar flota de 40 aeronave noi Airbus A320 efectueaza zboruri din 30 de tari, pe 260 rute. Aceasta crestere a numarului de pasageri pentru aeroportul din Bologna reprezinta o veste buna si pentru pasagerii care doresc sa calatoreasca din Bologna folosind serviciile internationale Wizz Air.

Tarifele pentru aceste rute sunt disponibile incepand cu 22.99 euro.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 260 de rute facand legatura cu 91 de destinatii din 30 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri