Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca va purta un costum de salvamar din anii '40, adica "budigai cu bretele", de 1 Mai, cand vor avea loc filmarile pentru videoclipul piesei pentru promovarea statiunii Mamaia, care va fi cantata de Loredana.

Intrebat ce evenimente vor fi in statiunea Mamaia de 1 Mai, Radu Mazare a raspuns: "De 1 Mai, concert, DJ, numai activitati nocturne. Eu ma voi costuma pentru clip, pentru care il vom face cu turistii care sunt in cluburi, care sunt pe plaja, o sa fie un scenariu putin mai bogat. Nu ma costumez in Ulise, ci in salvamar din anii '40, cu budigai din aceia cu bretele pentru ca se potriveste cantecului”, a afirmat Mazare, scrie Mediafax.

Indemnat de jurnalisti sa fredoneze din piesa pentru promovarea statiunii Mamaia, Mazare a ezitat initial, dupa care a fredonat o parte din refrenul piesei.

"Eu sunt la partea de rap. Dar va spun putin din refren: «Uite luna, uite farul, hopa sus ca te ia valul», dar eu nu cant refrenul", a spus Mazare.

Primarul a precizat ca piesa va fi interpretata de el si de Loredana si ca din acest proiect facea parte si rapperul constantean Chimie, care insa s-ar putea retrage. Mazare a spus ca se va intalni cu Loredana curand pentru a analiza variantele de rap: "Ma intalnesc cu Loredana pentru variantele de rap din melodie pentru ca nu suntem siguri ca ramane Chimie. Nu ca nu ar fi bun, dar e mai soft decat este melodia".

Radu Mazare anuntase la jumatatea lunii februarie ca "se va lansa in muzica", urmand sa interpreteze o melodie dedicata statiunii Mamaia impreuna cu Loredana si cu un rapper constantean, iar cantecul va fi lansat pana in 15 aprilie, filmarea videoclipului fiind programata de 1 Mai.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Incendiu la un hotel din Mamaia: 30 de persoane au fost evacuate