Trei zile la Disneyland Paris costa peste 1.000 de euro pentru o familie cu un copil
In cazul in care copiii dvs. s-au saturat de vacantele petrecute la bunici, iar resursele financiare nu sunt o problema, puteti merge in concediu cu ei intr-unul din cele peste 50 de parcuri de distractii din Europa.

Roti uriase, montagnes-russes, masinute, personaje din povesti, pirati, dragoni zburatori, castele si o multime de copii zburdalnici. In orice parc de distractii din lume, veti descoperi aceeasi atmosfera magica si veti retrai senzatiile de neuitat din copilarie. Cele mai vizitate parcuri europene sunt Disneyland (Franta), Europa Park (Germania), Prater (Austria), Legoland si Port Aventura (Spania). In lume, se afla sase Disneyland-uri, dintre care patru in SUA, unul la Tokio (Japonia) si celalalt la Paris.

Patru dintre ele sunt pe primele locuri in topul celor mai vizitate parcuri de distractie din lume, fiecare cu 13-14 milioane de turisti pe an. Aflat la doar 32 de km de capitala Frantei, singurul Disneyland din Europa se intinde pe o suprafata de aproape 2.000 de hectare. De la aeroportul din Paris sunt autobuze regulate spre parc, pretul unui bilet fiind de 14 euro. Cum in vacanta de vara parcul este supraaglomerat, pentru a evita cozile uriase, rezervati-va timp pentru atractiile majore seara parcul fiind deschis pana aproape de miezul noptii - in timpul paradelor sau in mijlocul saptamanii. Parcul este deschis tot anul, dar tarifele difera de la un sezon la altul.

My Town, Castleland, Wild Woods, Duplo Gardens si Miniland sunt doar cateva din motivele pentru care sunt apreciate parcurile de distractii Legoland, patru la numar pe glob: unul la Billund (Danemarca), unul in California (SUA), altul la Windsor (Marea Britanie) si inca unul, inaugurat in 2002, in Germania, la Mnchen. Primul parc a fost deschis in Danemarca, in 1968, iar de atunci a fost vizitat de 30 de milioane de persoane. In plus, cercetarile efectuate au aratat ca o familie petrece in medie sase ore in parcul care se intinde pe 100.000 mp.

Trebuie sa stiti ca in tinuturile Lego totul este construit din piese mai mari si mai mici Lego. Puteti invata sa conduceti o masina, o barca, sa faceti o calatorie cu balonul sau, pur si simplu, sa admirati cascada piratilor. Legoland din Marea Britanie este situat la patru kilometri de Windsor, si daca doriti, va puteti caza in una din pensiunile din jur, contra sumei de 20-40 de lire pe noapte.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23884&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri