Touring Europabus Romania, compania care detine retelele de agentii de turism Eurolines si TUI TravelCenter, a inregistrat in primul trimestru al anului 2013 o crestere de 45% a cifrei de afaceri fata de perioada similara a anului trecut, la 52,4 milioane de lei.
Compania reprezinta 70% din cifra de afaceri a grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu.

Vanzarile de pachete turistice distribuite prin retelele TUI TravelCenter si Eurolines au inregistrat in primul trimestru al anului 2013 o crestere de 113% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

De asemenea, vanzarile de bilete de avion prin intermediul TUI TravelCenter si Eurolines au crescut cu 32%, iar cele aferente transportului international cu autocarul sub brandul Eurolines au avut un avans de 8,5 % in T1 2013 comparativ cu T1 2012.

Grupul Eurolines estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de 243 milioane de lei de la 183,2 milioane de lei in 2011.

In prezent, sub brandul TUI TravelCenter activeaza un numar de 48 de agentii. Reteaua Eurolines este formata dintr-un numar de 21 de agentii proprii si 4 in franciza. Grupul Eurolines si-a propus ca, in decurs de trei ani, sa ajunga la un numar de 100 de agentii TUI TravelCenter in toata tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri