Tarom opereaza pe destinatia Dubai cu program de zi in sezonul de vara 2013, pretul biletului dus - intors cu toate taxele incluse este de 261 euro, la achizitionarea de pe site-ul companiei.
Cursa Bucuresti-Dubai-Bucuresti este operata cu aeronave de tip Boeing 737, marti, joi si sambata. Orele locale sunt 08:05 Bucuresti - 14:00 Dubai, 14:55 Dubai – 19:10 Bucuresti.

“Orarul de zbor al curselor Tarom pe destinatia Dubai a fost regandit in vederea solutionarii cerintelor de piata, orientandu-ne catre pasagerii nostri de leisure”, a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei Tarom.

In pretul biletului de avion sunt incluse: meniul servit la bord; transportul bagajului de cala de maxim 23 kg/persoana la clasa Economy si a trei piese de maximum 23 kg/persoana, la clasa Business.

Membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite / Elite Plus pot transporta gratuit doua piese de bagaj de maxim 23 kg fiecare la clasa Economy si patru bagaje de maxim 23 kg fiecare la clasa Business.

La bagajul transportat in cala se adauga un bagaj de mana cu greutatea de cel mult 10 kg care poate fi transportat in cabina.

Infiintata in 1954, compania are 24 de avioane, 2.130 de angajati si opereaza catre 38 de destinatii. Pentru anul 2013, Tarom estimeaza un numar de pasageri de 2,3 milioane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri