Optsprezece curse ale companiei Lufthansa care trebuiau sa decoleze astazi din Bucuresti spre Frankfurt, Munchen, Berlin si Dusseldorf sau sa aterizeze pe Aeroportul "Henri Coanda" au fost anulate din cauza grevei de avertisment din Germania, scrie Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, Valentin Iordache, a declarat ca luni sunt anulate toate cursele companiei Lufthansa, respectiv noua aterizari si tot atatea decolari.

Cursele companiei Lufthansa faceau legatura intre Bucuresti si Frankfurt, Munchen, Berlin si Dusseldorf, toate fiind anulate din cauza grevei de avertisment a Sindicatului Verdi din Germania, a precizat Valentin Iordache.

Pasagerii care aveau bilete pentru aceste curse au fost contactati zilele trecute de reprezentantii companiei Lufthansa pentru a fi reprogramati in alte zile sau rerutati.

Totodata, alte doua curse dus - intors ale companiei El Al care fac legatura cu Tel Aviv au fos anulate luni, din cauza grevei generale din sectorul aviatiei civile.

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca 1.650 de zboruri pe distante scurte ale companiei Lufthansa sunt anulate luni, ca urmare a grevei de avertisment organizate de Sindicatul Verdi. Zborurile Germanwings - o companie aeriana low-cost care face parte din compania Luftansa - nu sunt afectate.

Totodata, Ministerul Afacerilor Externe a atentionat cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Israel ca, incepand din 21 aprilie, toate zborurile interne si internationale ale companiilor El Al, Arkia si Israir sunt anulate pe termen nelimitat, inclusiv cursele pe ruta Tel Aviv - Bucuresti - Tel Aviv. Cursele au fost anulate din cauza grevei generale din sectorul aviatiei civile organizate de sindicatele din cadrul companiilor aeriene israeliene El Al, Arkia si Israir.

Sindicatul Verdi a indemnat personalul companiei aeriene germane Lufthansa sa faca greva luni, din cauza esecului unor negocieri salariale pentru un total de 33.000 de angajati la sol si la bordul avioanelor, potrivit AFP.

Greva cuprinde aeroporturile din Frankfurt (vest), primul din Germania si al treilea din Europa, Hamburg (nord), Munchen (sud) si Dusseldorf (vest).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri