Sute de turisti au urcat, sambata, pe partiile de mare altitudine de la Sinaia, unde stratul de zapada este de pana la un metru, iubitorii sporturilor de iarna profitand de zapada si de starea buna a partiilor, in timp ce altii au ales sa stea la soare si sa faca plaja, scrie Mediafax.
Sute de turisti care petrec acest week-end la munte, pe Valea Prahovei, au urcat, sambata, la 2000 de metri altitudine in Masivul Bucegi, pe partiile Valea Dorului si Valea Soarelui, singurele partii din Romania unde inca se mai pot practica sporturi de iarna.

Purtatorul de cuvant al Primariei Sinaia, Madalina Rosu, a declarat ca toate instalatiile de transport pe cablu functioneaza si ca pe partii stratul de zapada ajunge pana la un metru.

In timp ce unii turisti schiaza ori se dau cu snowboard-ul, altii au ales sa faca plaja, in conditiile in care la munte vremea este foarte frumoasa.

Potrivit autoritatilor din Sinaia, de 1 Mai si de Paste partiile de mare altitudine din aceasta statiune vor fi practicabile, Sinaia fiind singura statiune din Romania unde in acea perioada se va putea schia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri