Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, unele dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala.
Cel mai important aeroport din Romania a fost selectat la categoria aeroporturilor care au inregistrat anul trecut intre patru si 20 de milioane de pasageri, alaturi de cele din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul si Praga, castigator fiind desemnat Aeroportul "Eleftherios Venizelos" din capitala Greciei, Atena, se precizeaza in comunicatul remis de Serviciul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, citat de Mediafax.
La nivel mondial, in categoria in care a fost nominalizat "Henri Coanda" figureaza aeroporturi precum San Diego, South West Florida si Tampa, toate din Statele Unite, Auckland (Noua Zeelanda) si Kansai (Japonia).

Routes Europe Awards
recunosc excelenta in serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste si stricte criterii aplicate de companiile aeriene, mai arata sursa citata.

Gala Routes Europe Awards 2013 a avut loc luni la Budapesta, la eveniment participand peste 1.000 de profesionisti din aviatia civila europeana si mondiala.

"Inca de la infiintare, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene si de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai inalte standarde in calitatea serviciilor, protejarea resurselor si a mediului, dar si a unui nivel ridicat de responsabilitate sociala", se mai mentioneaza in comunicat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri