Actionarii elvetieni ai Carpatair investesc in companie prin majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro, in vederea finantarii programului de restructurare si modernizare a flotei.
„Decizia actionarilor Carpatair privind aceasta infuzie de capital a fost conditionata de reducerea numarului de zboruri de pe Aeroportul International Timisoara in favoarea aeroporturilor care respecta si incurajeaza libera concurenta” a declarat Nicolae Petrov, presedinte & CEO Carpatair.

Operatorul aerian de linie Carpatair a fost infiintat in 1999 si are sediul central la Timisoara. Compania are capital majoritar elvetian.

Pierderile Carpatair intre 2008 si 2011 au depasit 24 de milioane de euro. Compania are in prezent in jur de 400 angajati si 13 avioane, operand catre 28 de destinatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri