Blue Air adauga o noua modalitate de plata in lei pentru biletele de avion, terminalele QIWI, disponibile in toata tara.

Pasagerii care doresc folosirea acestui nou serviciu trebuie sa acceseze website-ul Blue Air pentru rezervarea biletelor de calatorie si setarea metodei de plata in lei prin noua modalitate de plata QIWI.

In urmatoarele 24 de ore, biletele de avion se pot achita numai in lei la cel mai apropiat terminal QIWI.

„La nivel mondial avem parteneriate cu numeroase companii aeriene, iar in Romania am ales sa incepem cu Blue Air, iar profilul clientilor companiei aeriene coincide in mare masura cu segmentul vizat de QIWI Romania. Strategia noastra pentru 2013 se concentreaza pe diversificarea portofoliului de produse si extinderea retelei de terminale, astfel incat sa venim in intampinarea dorintei clientilor nostri de a economisi timp, oferindu-le in prezent posibilitatea de a plati peste 60 de servicii, in acelasi loc, fara card bancar, urmand ca pana la sfarsitul anului sa implementam la terminalele QIWI peste 100 de servicii diferite”, spune Alexandru Oancea, directorul comercial QIWI România.

QIWI Romania, parte a grupului QIWI Plc., a fost infiintata in anul 2009, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca serviciul de procesare a platilor instant.

Alte modalitati de plata Blue Air sunt terminalele ZebraPay, cardavantaj, card bancar, in numerar la Raiffeisen Bank sau Bancpost.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Blue Air anunta un nou acord cu TAROM