Cantaretul Sting si sotia sa, Trudie Styler, au decis sa isi inchirieze vila din Toscana, care se afla la 45 de minute de Florenta, pentru nunti si serate speciale, anunta purepeople.com.
Resedinta celebrului cantaret se numeste Il Palagio, dateaza din secolul al XVI-lea si poate gazdui aproximativ 200 de invitati, cu capacitatea de cazare in sase case mici. De asemenea, domeniul include gradini spectaculoase, plantatii de maslini, dar si vita de vie din care este produs vinul casei.

Sting, care este si proprietarul unei vile din Malibu, porneste intr-un nou turneu mondial - care va include si un concert la Bucuresti -, pe 30 mai. Cantaretul britanic Sting revine in Romania, in cadrul turneului sau "Back To Bass", urmand sa sustina un concert la complexul Romexpo din Bucuresti pe 31 iulie, scrie Mediafax.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a nascut in orasul englez Newcastle, iar in 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alaturi de Stewart Copeland si Andy Summers. Formatia a lansat cinci albume, a castigat sase premii Grammy, iar in 2003 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca implinirea a 25 de ani de cariera, Sting a lansat "25 Years", un box set de colectie, si albumul "The Best Of 25 Years". "Sting 25", aplicatia gratuita pentru iPad, onorata cu distinctia Cannes Lions la categoria "Best Design/Aestetic" la Cannes Lions International Festival of Creativity, este disponibila prin iTunes si ofera acces la imagini din concertul care a marcat cea de-a 60-a aniversare a artistului, plus interviuri, fotografii, videoclipuri si multe altele.

Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume, solo si alaturi de grupul The Police. Ca artist solo a castigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy si a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Sursa foto: www.palagioproducts.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri