Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a inaugurat in iunie zborurile spre Girona (Spania) si Perugia (Italia).
Noua ruta spre Girona este disponibila incepand cu 4 iunie si va fi operata initial de doua ori pe saptamana, martea si sambata.

Wizz Air va opera zboruri si spre Perugia din regiunea Umbria, in fiecare miercuri si sambata.

Zborurile Wizz Air spre cele doua noi rute pot fi rezervate pe site-ul companiei cu tarife pornind de la 99 lei spre Perugia si 179 lei spre Girona, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flotade 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri