Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, lanseaza sistemul de Check-in comun pentru a reduce timpul de asteptare al pasagerilor, inainte de calatoria cu avionul.

Incepand cu 8 iulie, Blue Air a introdus sistemul de Check-in comun, pentru toate zborurile cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni).

Ghiseele de Check-in, denumite acum Ghisee de Predare bagaje, se vor deschide cu 3 ore si 30 de minute inainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul si activitatea din cadrul Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni). Nu vor mai fi ghisee dedicate pentru un singur zbor, iar ghiseele vor fi disponibile pentru toate zborurile Blue Air care au ora de decolare peste 3h 30’ sau mai putin.

„Sistemul de Check-in comun este folosit cu succes de marile companii de transport aerian din lume si cu siguranta clientii Blue Air vor simti o imbunatatire a serviciului de Check-in, comparativ cu cel traditional. Astfel, pasagerii vor avea la dispozitie mai multe ghisee deschise simultan, se va reduce timpul de asteptare pentru predarea bagajelor in aeroport, iar pasagerii vor avea mai mult timp pentru efectuarea formalitatilor de Securitate si Frontiera sau pentru a beneficia de facilitatile oferite de zona comerciala a Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni)” a explicat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Din 2004 si pana in prezent, peste 9.5 milioane de pasageri au ales ca calatoreasca cu Blue Air, in toata Europa. Aeronavele Blue Air opereaza zboruri catre 27 de destinatii europene, cu plecari din Bucuresti, Bacau si Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri