Agentia de turism Lugera Travel, parte a companiei de recrutare Lugera, condusa de Cristina Savuica, a obtinut in 2012, primul an de activitate, venituri in valoare de 136.000 euro (606.325 lei), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor Publice.
Agentia a avut un profit de circa 1.000 de euro.

Cristina Savuica a declarat anterior pentru wall-street.ro ca agentia de turism a fost deschisa cu scopul de a oferi clientilor companii cat mai multe servicii.

In prezent, de activitatea agentiei de travel pot beneficia si persoane cu care compania nu deruleaza alte activitati.

"Am avut si clienti din companii care au ales destinatii scumpe, dar si muncitori care au ales in special Bulgaria, Grecia si Turcia. Oricine poate sa apeleze la serviciile noastre, insa noi am infiintat-o in acest scop, ca sa ne diferentiem de competitie", a explicat Savuica, sefa Lugera.

Compania de recrutare Lugera a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de 42,8 milioane de euro si un profit de 800.000 de euro, iar pentru acest an estimeaza un avans de 5%.

Principalii competitori ai companiei pe piata de recrutare sunt ManpowerGroup Romania, Adecco Romania, Trenkwalder si APT.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri