Parcul acvatic Divertiland, din apropierea Bucurestiului, controlat de o familie de greci, a inaugurat o statie de tren pe o linie cu plecare din Gara de Nord, pentru a facilita accesul clientilor. Investitia s-a ridicat la aproximativ 300.000 euro.
“Ne bucuram ca, prin intermediul statiei de tren recent inaugurate, vom putea oferi vizitatorilor din toata tara, precum si din strainatate, acces cat mai usor catre facilitatile de cea mai inalta calitate ale parcului. Scopul nostru este de a aduce mereu lucruri noi care sa faca din Divertiland un punct de referinta pentru industria de divertisment din Europa de Sud-Est”, a declarat directorul general al Divertiland, Alexis Paizis, in cadrul evenimentului de inaugurare a statiei la care a participat si ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism.

Alaturi de trenurile care vor pleca din Gara de Nord, catre Divertiland este valabil si transport gratuit din 30 in 30 de minute, prin intermediul unui minibus dedicat de la statia de metrou Pacii pana la Divertiland si inapoi.

Orarul trenurilor catre statia Parc Divertisment Chiajna, precum si preturile biletelor vor fi comunicate in curand. Trenurile care vor aduce turisti romani si straini la Divertiland vor pleca din Gara de Nord.

Parcul Divertiland a fost inaugurat a vara anului 2012, iar pana in prezent investitiile se situeaza in jurul valorii de 25 milioane de euro.

Alejandro Poulakis, administrator al firmei Magic World Developments, declara anul trecut ca are in plan investitii importante, intre care se numara un parc de distractii, un centru de divertisment, un centru de wellness si sport, precum si doua unitati de cazare. Potrivit acestuia, investitiile pentru intreg complexul de distractii Divertiland Multi Entertainment Park urmau sa se situeze in jurul valorii de 100 milioane de euro.

Parcul de distractii are in prezent o suprafata de 7,2 hectare si vrea sa ajunga cea mai mare facilitate de acest gen din regiune, in contextul in care etapele viitoare ale proiectului prevad extinderea pana la 45 de hectare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri