Arhitectii chinezii atrag atentia ori de cate ori isi pun amprenata asupra unei constructii. Un hotel de 320 de camere, impodobit cu 20.000 de cristale Swarovski, a fost deschis in Huzhou, din provincia chineza Zhejiang.
Hotelul, inaugurat sub cunoscutul brand hotelier american Sheraton, este deschis deja publicului, insa toate facilitatile vor fi disponibile pana la sfarsitul lunii septembrie. Unitatea de cazare pare a fi una dintre cele mai ciudate cladiri inaugurate in acest an, scrie CNN.

Constructia hotelului este estimata la 1,5 miliarde de dolari.

Resortul Sheraton Huzhou Hot Springs a fost realizat de cunoscutul arhitect chinez Ma Yansong, iar cele 27 de etaje sunt construite in asa fel incat sa ia forma unui inel.

Unitatea are 100 de metri inaltime, 116 metri latime si cu o suprafata de 95.000 metri patrati, iar lobby-ul hotelului este impodobit cu peste 20.000 de cristale Swarovski.



Podeaua este pavata cu jad alb african si piatra braziliana ochi de tigru.

Hotelul are 321 de camere, intre care 40 de apartamente, 37 de vile si apartamente prezidentiale.

O noapte de cazare incepe de la 395 dolari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri