Reteaua hoteliera Ibis Romania, parte a grupului international Accor, care opereaza patru unitati de cazare a inregistrat in primele sase luni ani acest an o cifra de afaceri de 19,5 milioane de lei, in crestere cu 2% fata de perioada similara din 2012.
"In conditiile unei piete hoteliere extrem de concurentiale si cu tarife medii in scadere la toate categoriile, cele patru hoteluri Ibis au reusit o crestere usoara a cifrei de afaceri, mai mare cu 2%, fata de aceeasi perioada din 2012", se arata intr-un comunicat al companiei/

Cu un grad de ocupare de 55% in perioada ianuarie – iunie 2013, hotelurile Ibis au vandut peste 76.000 de camere, in crestere cu 12% fata de aceeasi perioada a anului 2012.

De asemenea, in prima jumatate a anului 2013, Ibis Romania a gazduit 1.580 de conferinte si seminarii in centrele de conferinte, in crestere de 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“In ultimii ani, am imbunatatit constant calitatea serviciilor in centrele de conferinta Ibis, iar atitudinea noastra comerciala, mai flexibila in ce priveste preturile, a reprezentat un argument in plus pentru care companiile si agentiile au ales Ibis pentru organizarea evenimentelor, conferintelor si seminariilor de diverse tipuri ”, a declarat Ioan David, director general Ibis Romania
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri