Wizz Air reduce cu 20% toate tarifele pe cele 96 de destinatii pentru rezervarile facute pe 4 septembrie.

“Prin promotia de 20% a lunii septembrie oricine poate beneficia de discount-urile oferite ocazional membrilor WIZZ Discount Club, ce beneficiaza de aceasta reducere in plus fata de discount-ul garantat“, a declarat Daniel de Carvalho de la Wizz Air.

Discount-ul se aplica la tariful calatoriei cu toate taxele, doar pentru rezervarile noi. Discount-ul nu se aplica serviciilor aditionale (cum sunt bagajele) si taxei de rezervare.

Wizz Air opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 290 de rute facand legatura cu 96 de destinatii din 36 de tari. La Wizz Air o echipa de 1600 de profesionisti in aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 12 milioane de pasageri in 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri