Operatorul aerian British Airways reduce pretul biletelor dus-intors in cabina World Traveller (economic) cu pana la 25% catre destinatii din America Latina, Asia, Africa si Caraibe.

Promotia este valabila pana pe 17 septembrie 2013 pentru biletele in cabina World Traveller, pentru calatorii ce vor avea loc pana pe 15 aprilie 2014.

Catre Dubai pretul este de 514 euro cu toate taxele, Rio de Janeiro 632 euro, Tokyo 696 euro.

British Airways este o companie aeriana globala, care ofera servicii complete, avand o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat in exclusivitate oaspetilor companiei si are o capacitate de peste 30 milioane de clienti pe an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri