Numarul zborurilor saptamanale intre Craiova si Milano va creste de la doua la patru curse, a anuntat seful Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, care a precizat ca in momentul de fata pe aceasta ruta se zboara cu "casa inchisa".

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat ca institutia pe care o conduce a demarat deja procedurile legale pentru suplimentarea curselor aeriene pe ruta Craiova - Milano.

"Numarul solicitarilor de a zbura pe aceasta ruta ne-a depasit asteptarile. De la lansarea cursei Craiova - Milano am primit foarte multe cereri, astfel incat cele doua zboruri, operate de WizzAir in fiecare luni si vineri, nu acopera toate aceste solicitari. Practic, se zboara cu casa inchisa. Am hotarat, de comun acord cu managementul Aeroportului Craiova, sa venim in intampinarea pasagerilor si sa marim frecventa zborurilor de la doua la patru curse saptamanal. Luam aceasta decizie cu toata convingerea, dar si cu bucuria ca atingem unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus atunci cand am demarat proiectul reabilitarii si modernizarii aeroportului, anume cresterea conexiunilor directe intre Craiova si principalele orase ale spatiului comunitar", a declarat Ion Prioteasa, scrie Mediafax.

Presedintele CJ Dolj a spus ca isi doreste ca numarul de zboruri intre Craiova si Roma, Milano si Londra sa ajunga la noua, pana la sfarsitul anului.
"La sfarsitul acestui an, vom avea saptamanal noua curse catre aceste trei metropole europene. La acestea se adauga alte trei noi rute catre destinatii europene de top - Barcelona, Dortmund si Bologna, care vor fi operationale din 2014", a mai spus Prioteasa.

La randul sau, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj, Cristinel Iovan, a declarat ca se asteapta ca de anul viitor pe Aeroportul Craiova sa opereze 16 curse saptamanal.

"Este un angajament pe care managementul aeroportului si Consiliul Judetean Dolj l-au asumat si prin care, iata, legam Craiova, capitala a regiunii Oltenia, de Europa", a spus Iovan.

In urma cu o saptamana, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, anunta scoaterea la licitatie a trei rute aeriene noi, care sa lege Craiova de Barcelona (Spania), Bologna (Italia) si Dortmund (Germania), cursele urmand sa fie subventionate in baza schemei de ajutor la infiintare, aprobata de catre Comisia Europeana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri