Inainte sa zbori ore intregi cu avionul, poti sa mergi in vacanta in timp ce stai acasa. Pare ca nu are logica, dar expertii din Australia stiu mai bine ce spun: Melbourne este primul oras din lume pe care poti sa-l vizitezi, in care poti sa simti ca mergi pe strazile sale si sa atingi ce te inconjoara chiar de pe canapea.

Potrivit telegraph.co.uk, Melbourne a lansat un proiect turistic prin care oamenii din intreaga lume, care vor sa-si petreaca vacanta in orasul australian, pot sa-l testeze mai intai de acasa.

Asta inseamna ca proiectul pune la dispozitia oricui doi turisti reali care pot primi comezi pe Facebook si Twitter timp de opt ore pe zi. Cei doi barbati se plimba prin Melbourne purtand pe cap doua camere video care filmeaza si transmit imagini in timp real online oriunde pe acest glob. De asemenea, exploratori detin si microfoane pentru a putea discuta cu vizitatorii online.

Pana acum, unii vizitatori ai site-ului remotecontroltourist.com le-au cerut celor doi turisti din Melbourne sa danseze, sa vorbeasca si sa imbratiseze straini pe strada si chiar sa elibereze homari dintr-un restaurant de fructe de mare.

Visitatorii site-ului pot alege mai multe zone pe care sa le vada, de la baruri, restaurante, la magazine si alte locuri.

Citeste si:
Vouchere de vacanta: Ce schimbari anunta Min. Turismului din 2020
Ministerul Turismului schimba...

Proiectul „The Remote Controlled Tourist” este o campanie de promovare a orasului Melbourne lansata de ministerul Turismului din Australia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Procesul de votare s-a incheiat in Australia: peste 1.000 de voturi