Tarom introduce ruta Bucuresti-Geneva-Bucuresti in programul de iarna si adauga noi frecvente intre Bucuresti si Belgrad, Viena, Sofia, Chisinau, Dublin.

Incepand din 26 noiembrie, compania opereaza zboruri directe intre Bucuresti si Geneva, marti si sambata, la preturi incepand de la 99 euro pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse.

Biletele sunt disponibile la vanzare, oferta de pret pentru ruta Bucuresti -Geneva -Bucuresti fiind valabila pentru biletele dus-intors cu toate taxele incluse la achizitionarea de pe site-ul companiei.

Tot in orarul de iarna 2013/2014, Tarom mareste frecventele pe urmatoarele destinatii: Belgrad ajungand la 7 curse pe saptamana, Viena ajungand la 16 curse pe saptamana, Sofia la 11 curse pe saptamana, Chisinau la 15 curse pe saptamana si Dublin la 4 curse pe saptamana.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane Tarom a fost infiintata in 1954. In prezent, compania are zboruri in 42 destinatii din care 9 sunt interne.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri