Operatorul aerian de linie Carpatair va reduce tarifele in fiecare joi pe site-ul sau, campanie denumita Green Day.

Tarifele doar dus vor porni de la 49 de euro cu tot cu taxe pentru toate zborurile directe din/spre Timisoara, Craiova spre Italia si de 55 euro pentru toate zborurile directe din/spre Bacau spre Italia.

De asemenea, tarifele pentru toate zborurile directe din/spre Moldova spre Italia sunt de 68 de euro, iar pentru toate zborurile directe din/spre Moldova spre UK (Londra-Luton) de 99 euro.

Perioada de vanzare este 31 octombrie, iar perioada de calatorie 4 noiembrie – 15 decembrie si 20 ianuarie- 28 februarie 2014.

Operatorul aerian de linie Carpatair a fost infiintat in 1999 si are sediul central la Timisoara. Compania are capital majoritar elvetian. Pierderile Carpatair intre 2008 si 2011 au depasit 24 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri