Noul zbor de seara va dubla practic numarul de zboruri pe ruta Timisoara - Munchen si viceversa de la 6 la 12 pe saptamana, reprezentand o suplimentare a capacitatii de 100%. Operand zilnic (cu exceptia zilei de sambata), acest nou zbor decoleaza din Timisoara la or 19 :50 si aterizeaza la Munchen la 20 :20 ora locala. Zborul din Munchen catre Timisoara decoleaza la ora 16 : 55 si aterizeaza la Timisoara la ora 19 :20.

Cu 12 zboruri saptamanale din Timisoara catre Munchen, Lufthansa ofera pasagerilor sai atat conexiuni perfecte catre peste 100 destinatii in intreaga lume, cat si flexibilitate sporita in planificarea calatoriilor.

«  Scopul Lufthansa este acela de a veni in intampinarea solicitarilor clientilor sai, atat prin perfectionarea serviciilor existente, cat si prin oferirea de servici noi, inovatoare. Pentru a identifica necesitatile clientilor nostri, studiem in permanenta tendintele de piata. Un astfel de studiu a condus la introducerea unui zbor aditional de la Timisoara la Munchen. Suntem mandri sa oferim 53 de zboruri saptamanale din Bucuresti si Timisoara via Germania cu conexiuni catre intreaga lume » a spus Stefan Lau, General Manager pentru Romania si Moldova.

Prin cea de a doua frecventa de zbor din Timisoara catre Munchen, atat destinatiile intercontinentale cum ar fi Hong Kong sau Shnaghai, precum si destinatiile europene cum ar fi Amsterdam, Bruxelles, Paris, Copenhaga, Londra sau Zurich devin mult mai accesibile.