Cea de-a saptea editie a Targului de Craciun de la Sibiu este deschisa pentru public pana in data de 22 decembrie. Evenimentul ii va sarbatori impreuna cu sibienii si turistii cu evenimente, muzica si bunatati traditionale, in Piata Mare a orasului.

In weekend-ul de deschidere, 23-24 noiembrie, au loc concerte Monica Anghel, Brad Vee Johnson, Paula Seling, Acapella si Andrei Tudor Band.

Pana pe 22 decembrie, vor urma festivalul de datini si obiceiuri, concerte de colinde, concerte de jazz, de fanfara cu muzica lui Johann Straus, spectacol de teatru pentru copii. In Piata Mare, 65 de casute gazduiesc expozanti cu produse artizanale si traditionale, precum si cu tot felul de bunatati de Craciun.

Pe durata targului de Craciun, copiii vor putea participa la ateliere de brutrie, de decorat turta dulce sau de realizat lumanari. Atractia speciala din acest an este patinoarul in aer liber, amenajat in proximitatea targului.

Hotelul Ibis Sibiu, partener oficial al Targului de Craciun, deruleaza o oferta speciala city break. Pana pe 27 decembrie, doua nopti de cazare pentru doua persoane, cu tur ghidat al centrului istoric si intrare la patinoar, vor costa doar 69 euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Sursa foto: www.turism.sibiu.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri