Zeci de mii de iubitori ai sportului care merg la Jocurile Olimpice de la Soci ar putea sa ramana fara un loc de cazare, dupa ce cu doar cateva zile inainte de inceperea competitiei mai multe hoteluri anunta intarzieri ale finalizarii constructiilor.

Olimpiada de la Soci 2014 va avea inaugurarea in data de 7 februarie.

Comitetul organizator ale Jocurilor Olimpice a anutat ca si unul dintre hotelurile construite pentru a gazdui jurnalisti nu vor fi gata la timp. Organizatorii spun insa ca oaspetii vor fi cazati temporar in alta unitate, scrie CNN.

In cei sapte ani de cand Rusia si-a castigat dreptul de a gazdui Olimpiada din 2014, autoritatile au construit o autostrada, o linie de tren de mare viteza, centrale electrice si o serie de statiuni in Muntii Caucaz, unde se vor desfasura evenimentele sportive montane.

Proiectul gigant al rusilor este estimat la un cost total de 50 miliarde de dolari.

Sursa foto: Pancarta Soci, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri