Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, Allure of the Seas, va ajunge in Europa pentru prima data anul viitor, iar o saptamana de relaxare la bordul sau va costa incepand de la mai putin de 1.000 de euro.

Nava are o capacitate de aproximativ 6.300 de pasageri, o lungime de 362 de metri, si este detinuta de renumita companie Royal Caribbean International, scrie Telegraph.

Vasul de croaziera va ajunge in postul din Barcelona in vara anului 2015, de unde va efectua o serie de sejururi de o saptamana pe Marea Mediterana.

Allure of the Seas

Nava Allure mai are sora sa mai mica, Oasis of the Seas, care masoara cu doar cinci centimetri mai putin.

Sansele sa te plictisesti pe Allure sunt destul de mici. Nava are 16 punti, un parc in aer liber cu 22.000 de plante si copaci, 20 de piscine si jacuzzi, iar masa o poti lua in peste 20 de locuri diferite.

Pretul unei astfel de aventuri incepe de la 960 de euro de persoana.

Foto: Interior Allure of the Seas, Shutterstock

Sursa foto: Nava de croaziera Allure of the Seas, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri