Societatea daneza Schreiber Tours Copenhaga a realizat cea mai mare investitie in turismul rural din judetul Mures, prin achizitionarea a 12 case in comuna Bagaciu, din care cinci au fost deja amenajate pentru cazarea turistilor, transmite corespondentul Rompres.

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Mures, casele din Bagaciu, care au o capacitate totala de pana la 60 de locuri, au clientela asigurata pana la finele anului, iar turistii danezi sunt transportati la Targu Mures cu avionul, de pe aeroporturile din Copenhaga si Billund.

Cursa aeriana Copenhaga-Targu Mures este efectuata cu aeronave cu 72 de locuri apartinand CIMBER AIR Danemarca, costa aproximativ 350 de euro si a fost inaugurata in anul 2004, avand caracter sezonier, de primavara pana toamna.

Turistii danezi care vin in vacanta la Bagaciu au ocazia de a se familiariza cu munca intr-o ferma de vaci.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri