Mii de turisti au ales sa petreaca acest sfarsit de saptamana in statiunea Busteni, de pe Valea Prahovei, unde se serbeaza Zilele Orasului. Pensiunile din zona partiei Kalinderu, unde au avut loc concerte in fiecare zi a week-end-ului, sunt complet ocupate.

Zilele Orasului Busteni au atras, in acest week-end, mii de turisti pe partia Kalinderu, acolo unde, de vineri si pana duminica, au fost programate concerte, potrivit Mediafax.

Toate locurile de cazare din pensiunile amplasate in zona domeniului schiabil Kalinderu au fost ocupate, iar gradul de ocupare a locurilor de cazare in statiune a crescut semnificativ, a declarat Mihai Colesi, de la Centrul de Informare Turistica Busteni.

Potrivit acestuia, sute de turisti s-au adunat deja, duminica, la partia Kalinderu, unde la ora 12.00 incepe ultima serie de concerte organizate in cadrul Zilelor Orasului. Printre evenimentele organizate la Busteni s-a numarat Cupa Orasului la lupte greco-romane, care a reunit sportivi de la sapte cluburi din tara, castigatorii fiind premiati de catre campionul la box Lucian Bute si campioana la judo Alina Dumitru, ambii cetateni de onoare ai orasului Busteni.

Duminica, pe scena amplasata la baza partiei Kalinderu canta Lol & Play, Manfellow, Antonia si Compact.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri