Pasagerii Air France pot folosi telefoanele mobile, tabletele si laptopurile la bordul aeronavelor pe toata durata zborului, in Flight Mode, fara ca siguranta zborului sa fie afectata. Decizia tine cont de noile reglementari ale Agentiei Europene pentru Siguranta Aeriana.

Air France pune la dispozitie peste 600 de ore de filme noi, albume de muzica, jocuri, reviste si programe TV.

Sistemul de entertainment de pe aeronavele intercontinentale se afla in proces de imbunatatire, ceea ce inseamna ca pana in 2016 vor fi montate ecrane mai mari la toatele clasele de zbor si va fi folosita tehnologia de tip tableta.

Folosirea acestor aparate era permisa doar in unele faze, cu exceptia deplasarii avionului pe pista, decolarii si aterizarii.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Frana, cat i in restul Europei i in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

Citeste si:
Cum puteti cumpara vacante la jumatate de pret in 2020
Cand este indicat sa facem...

In 2012, Air France KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri i peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reteaua acopera 243 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si