Pasagerii Air France pot folosi telefoanele mobile, tabletele si laptopurile la bordul aeronavelor pe toata durata zborului, in Flight Mode, fara ca siguranta zborului sa fie afectata. Decizia tine cont de noile reglementari ale Agentiei Europene pentru Siguranta Aeriana.

Air France pune la dispozitie peste 600 de ore de filme noi, albume de muzica, jocuri, reviste si programe TV.

Sistemul de entertainment de pe aeronavele intercontinentale se afla in proces de imbunatatire, ceea ce inseamna ca pana in 2016 vor fi montate ecrane mai mari la toatele clasele de zbor si va fi folosita tehnologia de tip tableta.

Folosirea acestor aparate era permisa doar in unele faze, cu exceptia deplasarii avionului pe pista, decolarii si aterizarii.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Frana, cat i in restul Europei i in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

In 2012, Air France KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri i peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reteaua acopera 243 de destinatii din 103 tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle i Amsterdam-Schiphol.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri