Hilton Worldwide a incheiat un acord pentru a deschide primul hotel in Iasi, ajungand astfel la un total de 12 unitati care functioneaza deja sau sunt in curs de dezvoltare in Romania, a anuntat joi compania hoteliera.

Hotelul este proprietatea Inproiect si va functiona ca a doua unitate Hampton by Hilton din Romania, potrivit Mediafax.

Hampton by Hilton Iasi se va deschide in a doua jumatate a anului 2014, dupa ce cladirea de 15 etaje a fostului Hotel Europa va fi renovata complet. Hotelul va avea 123 de camere, plus o zona cu design contemporan, special amenajata pentru micul-dejun si bar, unde se pot servi gustari si bauturi pe tot parcursul zilei.

Unitatea de cazare va avea o parcare cu 100 de locuri, o sala de fitness si facilitati pentru intalniri de afaceri.

"Fiind cea mai mare dintre tarile balcanice, Romania reprezinta o piata importanta pentru dezvoltarea brandurilor noastre, o piata unde vom continua derularea si a altor proiecte interesante. Printre acestea se numara un hotel DoubleTree by Hilton la Sighisoara, care se va deschide spre finalul acestui an. Suntem increzatori ca si in anii urmatori va exista un context favorabil dezvoltarii noastre constante si ca noul hotel din Iasi va deveni, in scurt timp, un reper important pentru piata hoteliera locala," a declarat Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development, Europe & Africa, Hilton Worldwide.

Hampton by Hilton este deja prezent in Romania prin Hampton by Hilton Cluj-Napoca, inaugurat in 2013. Alte proprietati Hilton Worldwide in Romania sunt Athenee Palace Hilton din Bucuresti, care aniverseaza anul acesta 100 de ani de la deschidere, DoubleTree by Hilton Bucuresti - Piata Unirii, Doubletree by Hilton Oradea si Hilton Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri