Tarom anunta pentru sezonul de vara 2014 mai multe zboruri regulate si charter, Bucuresti-Moscova si Iasi-Tel Aviv, iar in iunie va inaugura alte doua zboruri Bucuresti-Stockholm si Iasi- Milano.

Pe langa cele patru noi rute, Tarom a marit numarul de zboruri pe saptamana pentru urmatoarele destinatii: Geneva (3 zboruri/saptamana), Dublin (6 zboruri/saptamana), Praga ( 6 zboruri/saptamana), Amsterdam (14 zboruri/ pe saptamana), Chisinau ( 17 zboruri/saptamana), Beirut (3 zboruri/saptamana) si Amman (3 zboruri/saptamana).

Pasagerii Tarom beneficiaza de bilete in pretul carora sunt incluse serviciile de catering, transportul a unui bagaj de cala de 23 kg, pentru clasa Economy si 2 bagaje cu greutate maxima de 23 kg fiecare, pentru clasa Business, la care se adauga un bagaj de mana cu greutate maxima de 10 kg. De asemenea, atat check-in-ul online, pe mobil cat si cel in aeroport sunt gratuite, incluzand optiunea de alegere a locului in avion.

Tot in aceasta vara, compania nationala a incheiat parteneriate pentru efectuarea de curse charter cu plecare din Bucuresti catre: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada), Palma de Mallorca, Tenerife Sud si din Cluj catre: Skiathos si Chania si din Iasi: Rhodos si Antalya. O noutate in plus este si operarea zborurilor charter cu plecare din Iasi: Rhodos si Antalya.

Zborurile sunt operate cu aeronave din flota proprie, B737/800, B737/300, A318 si A310. Principalii partenerii sunt din piata romaneasca : Prompt Service (Cocktail Holidays), Paralela 45, Prestige Tours, Tez Tour, Aerotravel, Rezeda World Travel, Nova Travel, Fibula Air Travel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri