Martha Cobb lucreaza la compania aeriana Southwest Airlines, iar in scurt timp a devenit cea mai simpatica si cunoscuta stewardesa, dupa cum sustine presa americana, potrivit Huffington Post.

Ea avertizeaza pasagerii ca fumatul in avion inseamna o amenda de 2.000 dolari si ca, daca isi permit sa plateasca, ar fi trebuit sa zboare cu alt cineva, scrie strongmindbraveheart.com.

Citeste si:

La fel de glumet ii incurajeaza si sa-si puna centurile: "Legati-va centurile de siguranta cat mai strans si mai jos in jurul soldurilor, cam asa cum face bunica mea cand isi pune bustiera".

De doi ani de zile, stewardesa Martha Cobb intampina pasagerii cu umor, iar acum a hotarat sa-si inregistreze discursul si sa-l faca public. Ea spune ca vrea sa transforme zborul intr-o experienta placuta si sa le inlature teama celor care au frica de zborul cu avionul.

"Aceasta este ceea ce noi numim distractie foarte ieftina. Nu trebuie sa platesti nimic in plus, dar nici nu vei primi niciun sfant inapoi", isi incheie ea inregistrarea video pe acelasi ton plin de umor. Si se pare ca glumele ei ii relaxeaza pe calatori pentru ca cei care au zburat deja alaturi de ea au alintat-o Marty.

Sursa foto: Norii vazuti din avion/Shutterstock.com