Bibi Touring Touroperator – membru al Christian Tour Group – tinteste in acest an o cifra de afaceri de circa 4 milioane de euro din turism intern, dubla fata de cea din 2013.

In ultimii doi ani, Bibi Touring si-a dublat constant cifra de afaceri. Astfel, daca in 2012 cifra de afaceri a fost putin peste un milion de euro, in 2013 a ajuns la doua milioane de euro.

"De anul trecut, am inceput sa aducem turisti din Republica Moldova, atat in statiunile montane, cat si pe litoralul romanesc. Dinamica inregistrata de firma noastra reprezinta un stimul pentru piata turistica romaneasca si ne face sa credem ca turismul intern in general va inregistra o crestere", subliniaza Adrian Voican, director general Bibi Touring Touroperator.

Cea mai mare parte a cifrei de afaceri Bibi Touring provine din vanzarile pachetelor turistice pentru litoralul romanesc, urmate de pachetele turistice pentru statiunile montane, balneare si Delta Dunarii.

Investitii de un miliard de euro pe litoralul romanesc

Investitiile hoteliere de pe litoralul romanesc din ultimii 20 de ani sunt estimate la peste un miliard de euro, potrivit reprezentantilor Bibi Touring. In riviera romaneasca a Marii Negre, tarifele pornesc de la 132 lei/pers – sejur de cinci nopti la un hotel de o stea din Neptun, iar tariful cel mai mare ajunge la 3.000 lei/pers – sejur de cinci nopti la un hotel de 5 stele din Mamaia. In acest an, litoralul romanesc are 15 hoteluri in regim all inclusive in Mamaia, Neptun, Venus, Saturn si Vama Veche, mai spun reprezentantii agentiei de turism intern.

Directorul general al Bibi Touring, Adrian Voican, subliniaza ca litoralul romanesc este foarte ieftin in prima parte a lunii iunie datorita programului "Litoralul pentru toti", care se incheie pe 15 iunie. Potrivit vanzarilor, gradul de ocupare al hotelurilor deschise in perioada Rusaliilor, pe 8 si 9 iunie, se va apropia de 100%, sustine reprezentantul Bibi Touring.

Sursa foto: Costinesti, Romania/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri