Operatorul aerian ungar Wizz Air mareste numarul de aeronave in sezonul de iarna, la 7 avioane, si anunta trei noi rute.

Wizz Air pregateste zborurile: Cluj-Napoca – Nuremberg de la 1 octombrie, Bucuresti – Basel (Elvetia) si Bucuresti – Nuremberg, de la sfarsitul lui octombrie, cu o frecventa de doua ori pe saptamana.

Cu aceste trei rute noi, Wizz Air ofera acum 84 de rute din Romania, catre 40 de destinatii. Ruta Bucuresti-Malaga a devenit disponibila pe durata intregului an, iar Londra Luton este acum disponibila cu 9 zboruri saptamanale din Cluj – Napoca si 20 de zboruri saptamanale din Bucuresti.

Wizz Air opereaza o flota de 52 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 96 de destinatii din 35 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri