Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in prima jumatate a anului in Romania a crescut cu 6,6% fata de perioada similara a anului trecut, la 14.000 de turisti, a anuntat marti Departamentul pentru IMM si Turism.

Pentru ca acest trend de crestere sa se mentina, Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism prin Autoritatea Nationala pentru Turism a anuntat ca va intensfica actiunile de promovare a Romaniei ca destinatie de vacanta pentru turistii moldoveni, noteaza Mediafax.

Astfel, in perioada imediat urmatoare, printre actiunile de promovare proprii sau in parteneriat cu mediul privat se inscriu promovarea Romaniei, timp de un an, incepand cu luna octombrie, prin campanii outdoor, promovarea ofertelor speciale ale Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc prin crearea unui un sistem de rezervari on-line unde se vor gasi oferte de preturi cu 20% mai ieftine pentru litoralul romanesc si info trip-uri pentru turoperatori, reprezentantii mass-media si liderii de opinie din Republica Moldova. Acestia vor fi invitati sa participe la diverse evenimente de promovare a diferitelor regiuni istorice din tara.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri