CFR Calatori introduce serviciul de depozitare in garile Sibiu, Alba Iulia si Sighisoara, in urma unor cereri primite din partea pasagerilor, a anuntat miercuri operatorul feroviar national de pasageri.

Astfel, pasagerii care calatoresc spre aceste destinatii sau care sunt in tranzit in cele trei statii de cale ferata au posibilitatea de a-si lasa bagajele, contra cost, la biroul de depozitare, informeaza Mediafax.

Tariful este de 4 lei pentru pastrarea unui bagaj timp de maxim 3 ore. Pentru o perioada de timp mai mare de 3 ore (pana la ora 24 a zilei urmatoare celei in care s-a facut depunerea bagajului), tariful este de 7 lei.
"Recomandam pasagerilor ca bagajele sa nu contina marfuri persabile si sa nu fie predate in ambalaje fragile", se arata intr-un comunicat al CFR.

CFR Calatori a mai anuntat ca acorda reduceri in functie de perioada de anticipatie cu care este achizitionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipatie de 6 zile si ajung pana la 25% pentru anticipatia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpararea cu anticipatie se cumuleaza cu reducerea de 5% acordata pentru toate biletele cumparate online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri