Blue Air redeschide din 30 septembrie cursa regulata Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur cu 2 frecvente/ saptamana, in fiecare zi de marti si sambata, la preturi incepand de la 28 euro/ segment de zbor.

Operatorul aerian low-cost Blue Air redeschide din 30 septembrie cursa regulata Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur cu 2 frecvente/ saptamana, in fiecare zi de marti si sambata, la preturi incepand de la 28 euro/ segment de zbor.

Pe ruta Bucuresti-Torino efectueaza zboruri si companiile Alitalia, Turkish Airlines, Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, Tarom, KLM, British Airways, Bruxelles Airlines.

Blue Air opereaza in Italia 9 alte rute:

  • din Bucuresti, catre: Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma si retur
  • din Bacau, catre: Bologna, Milano, Roma, Torino si retur.

“Blue Air analizeaza in permanenta solicitarile primite din partea pasagerilor si din acest motiv am reintrodus ruta Bucuresti – Torino si retur, ce in prezent este operata doar din Bacau. Mai mult, pasagerii care isi vor cumpara bilelete de avion pe aceasta noua ruta vor avea un bagaj de cala gratuit in limita a 32 de kg, pentru biletele achizitionate pana pe 30 septembrie, cu perioada de calatorie pana la sfarsitul orarului de iarna 2014/ 2015”,a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Un grup german a intrat in...
Citeste si: Un grup german a intrat in actionariatul Blue Air

Cele mai noi destinatii de vacanta introduse de Blue Air pentru vara 2014 sunt Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos sau Tel Aviv. Din 2004 si pana in prezent, peste 9,5 milioane de pasageri au calatorit cu Blue Air, in toata Europa.

Blue Air intentioneaza sa participe, impreuna cu fondul de investitii Renaissance Capital, detinut de grupul rus Onexim, controlat de omul de afaceri Mikhail Prokhoroc, la procedura de privatizare a operatorului Cyprus Airways, potrivit companiei aeriene low-cost.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Noi servicii pentru pasagerii care zboara cu Blue Air si TAROM