Calatoria este un mod de viata, o necesitate a omului modern fara de care nu ne mai putem imagina viata noastra din secolul XXI. Este miezul verii si toti ne gandim la vacante binemeritate, la munte, la mare, la tara sau la bai, in Antalya, Rhodos, Mallorca sau, de ce nu, in Caraibe sau safari in Kenya. Dupa un an de munca si stres fiecare dintre noi merita o vacanta de cinci stele impreuna cu cei dragi, pe care apoi, eventual, sa o impartasim cu prietenii nostri pe Facebook.

Este binecunoscut efectul antistres si revigorant al unei vacante implinite, dar si cel educativ, relaxant si, de ce nu, si cel incitant! De noi depinde cantitatea de adrenalina pe care dorim sa o experimentam. Tocmai de aceea, o agentie de turism completeaza imaginea de ansamblu a unei vacante spectaculoase cu valoare adaugata si consiliere ca tu sa te simti excelent in calatoria pe care o planuiesti!

Cea mai populara agentie de turism, J'Info Tours si-a castigat in ultimul sfert de veac un loc binemeritat in inimile turistilor atat datorita consilierii oferite, cat si faptului ca este in mod constant promotoarea unor destinatii noi! Relatia cu clientii a evoluat intr-un adevarat parteneriat, ceea ce a dus la cresterea numarului de prieteni si parteneri.

Un alt "secret" al popularitatii J'Info Tours este faptul ca se adreseaza tuturor segmentelor de piata: partenerilor cu buget mic, mediu sau extins, dar si faptul ca ofera o paleta larga de servicii: sejururi "low cost" , excursii cu avionul si autocarul (in Europa, Asia - China, Japonia, Thailanda, India, SUA - Canada, America de Sud etc.), dar si sejururi mai "avansate" ( Tenerife, Mallorca, Antalya etc.) sau destinatii exotice (Tahiti, Seychelles, Madagascar, Philipine, Caraibe etc.), precum si destinatii interne - Marea Neagra, sejururi in zona muntoasa, Delta Dunarii etc. Toate aceste detalii au dus la renumele de cea mai populara agentie de turism pentru J'Info Tours.

Carmen Pavel, fondatorul J'Info Tours, este recunoscuta de turisti pe strada, la piata sau la receptii si intampinata cu intrebarea: "Unde ne trimiteti in vacanta?". Carmen Pavel ne povesteste despre o viata dedicata industriei turismului pornind de la activitatea de ghid in anii '80 la constructia cu profesionalism si modestie a brandului cel mai popular din industria turismului "J'Iinfo Tours".

Pornind de la crearea unor sejururi pe litoralul romanesc si a unor excursii in Turcia si Egipt, unul dintre primii turisti ai agentiei fiind insusi milionarul Cristian Tantareanu, J'Info Tours a creat primele sejururi charter in anii '90 si a trecut la tehnologizare masiva dupa anul 2000, fiind astazi consolidator de piata pentru Galileo si Travelport. Carmen Pavel este consultantul de turism al Agentului Vip recomandand vacante vedetelor zilei si o prietena a bloggerilor de turism.

Dezvoltandu-si afacerea in turism, fondatorii J'Info Tours - cea mai populara agentie de turism - au investit in doua pensiuni de 4 margarete: Hanul Oierului - Simon Bran si Casa de Lago - Snagov, castigand Magareta de Aur in iunie 2014.

Fondatorii J'Info Tours considera ca in orice afacere trebuie sa te reinventezi periodic, de aceea se pregateste pentru o lansare de exceptie in 2015. Calitatea de cea mai populara agentie de turism a fost sondata pe un esantion de 10.000 de persoane. Studiul a fost realizat de doua asociatii de profil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri