Vacanta pe litoralul romanesc la preturi avantajoase: oferta "Zile Gratuite de Vacanta"

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Federatia Patronatelor din Turism si Asociatia de Promovare Litoral-Delta Dunarii desfasoara in perioada 18 - 31 august programul "Zile Gratuite de Vacanta 2014" pentru turistii care vor sa petreaca o vacanta pe litoral in conditii avantajoase de pret, scrie Mediafax.

Astfel, programul cumuleaza oferte de tipul "platesti cinci nopti si stai sase" sau "platesti sase nopti si stai sapte". Pachetele pornesc de la 518 lei/persoana, cu mic dejun, pentru sase nopti de cazare si una gratuita, la un hotel de doua stele din statiunea Venus, de la 822 de lei/persoana, cu mic dejun, pentru cinci nopti de cazare si una gratuita, la un hotel de trei stele din Eforie Nord si de la 975 de lei/persoana, cu mic dejun, pentru sase nopti de cazare si una gratuita, la un hotel de patru stele din statiunea Mamaia.

Pachetele din programul "Zile Gratuite de Vacanta 2014" se regasesc in ofertele majoritatii agentiilor de turism membre ANAT. "Ofertele speciale pentru litoralul romanesc, care includ nopti gratuite de cazare sunt foarte cautate de turisti. In primul trimestru din acest an, fata de aceeasi perioada din 2013, cererea pentru ofertele din programul «Zile Gratuite de Vacanta 2014» a avut o crestere de 100%", a declarat intr-un comunicat Lucia Nora Morariu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) mentioneaza ca peste 70 de hoteluri de pe litoral au intrat in program. Potrivit datelor Asociatiei de Promovare Litoral - Delta Dunarii, in prezent, gradul de ocupare pe litoral este de 100%.

Citeste si:
Care sunt cele cinci propuneri pentru salvarea agențiilor de turism
Care sunt cele cinci...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri