"Wizz Air", cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, se pregateste pentru lansarea cursei Arad - Milano Bergamo, care va avea loc in prima luna a anului viitor, transmite corespondentul NewsIn.

Vanzarea biletelor pentru zborurile care vor fi operationale din ianuarie 2007 a inceput deja de o luna, iar saptamana trecuta,compania a inaugurat primul sau zbor din Romania, pe ruta Targu Mures - Budapesta.

"Am facut primul pas in Romania, lansand, acum o saptamana, zborul din Targu Mures si pot spune ca rezultatele sunt foarte incurajatoare. Aceasta initiativa, impreuna cu lansarile realizate pe alte piete demonstreaza ca ne respectam intr-adevar sloganul - now we can all fly. Prin oferirea unor preturi scazute si a unor destinatii noi, vom asigura locuitorilor din Arad si din regiune libertatea deplina de a zbura. De asemenea, cursele noastre vor aduce mii de turisti, oportunitati noi de afaceri si un important impuls economiei locale. Prefiguram extinderea operatiunilor din Arad in 2007", a declarat, luni, Jozsef Varadi, CEO al "Wizz Air".

Pentru a facilita atingerea planurilor de dezvoltare ale companiei si pentru a veni in intampinarea cererii pentru transportul aerian din regiune, Wizz Air a semnat, recent, un contract care prevede extinderea flotei companiei, compusa din aeronave A320 cu 180 de locuri, cu inca 20 de aeronave noi de acelasi tip.

In afara de ruta Arad - Milano Bergamo, Wizz Air va lansa alte zboruri noi din Romania, operationale incepand din ianuarie 2007. In total, compania va oferi noua rute, de pe trei aeroporturi nationale (Bucuresti Baneasa, Arad si Targu Mures) catre sase destinatii europene (Barcelona, Roma, Milano, Londra, Dortmund si Budapesta).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cati pasageri au tranzitat aeroporturile din Romania in 2018?
Setari Cookie-uri