"O saptamana de refacere" pe bani putini: cat ii costa pe romani sa mearga in statiuni balneare in aceasta toamna

Romanii se pot caza sase nopti in statiunile balneare cu 330-540 lei, cu mic dejun sau doua mese pe zi, in aceasta toamna, anunta Organizatia Patronala a Turismului Balnear.

De asemenea, turistii pot sta 10 zile in statiunile balneare, cu toate mesele incluse, pentru costuri de 710 lei si 830 lei. Ofertele fac parte din programul "O saptamana de refacere" si sunt valabile pentru intervalul 15 septembrie - 15 decembrie.

Programul "O saptamana de refacere" presupune sase nopti de cazare si doua proceduri pe zi si costa 330 de lei de persoana la doua stele, cu mic dejun, si 470 de lei cu doua mese pe zi, iar la trei stele pretul urca la 360 de lei, doar cu masa de dimineata si la 540 de lei cu demipensiune.

Prin programul "Decada balneara", turistul va trebui sa plateasca pentru un sejur de zece zile, cu toate mesele incluse si doua proceduri de tratament pe zi, 710 lei la doua stele si 830 de lei la trei stele. Un alt program, "Hai la bai!", cu cinci nopti de cazare cu pensiune completa si doua proceduri/zi, costa 625 de lei la doua stele si 750 de lei la trei stele, scrie Mediafax.

"Wellness balnear", cel de-al patrulea program special, presupune trei nopti de cazare, doua zile de demi-pensiune, o masa festiva, acces la piscine, sauna si sala de sport, doua proceduri tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere faciala/cosmetica) este disponibil cu 625 de lei de persoana pentru hotelurile de doua stele si cu 650 de lei de persoana pentru patru stele.

Citeste si:
Mii de bilete de tratament pentru pensionari NU ajung la ei
Mii de bilete de tratament...

La program participa hoteluri din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Tusnad, Baile Olanesti, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Covasna, Eforie Nord, Lacu Sarat, Moneasa, Sangeorz-Bai, Sinaia, Saturn, Slanic Moldova, Stana de Vale, Turda si Vatra Dornei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri